Izjava o odricanju odgovornosti za Flekosteel

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili imate bilo kakva pitanja u vezi s odricanjem odgovornosti naše veb stranice, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na flekosteel.rs@gmail.com

Izjava o odricanju odgovornosti za Flekosteel

Sve informacije na ovoj veb lokaciji - https://flekosteel.rs/ - objavljuje se u dobroj veri i samo za opšte informacije. Flekosteel ne daje nikakve garancije za potpunost, pouzdanost i tačnost ovih informacija. Svaka radnja koju preduzmete zbog informacija koje pronađete na ovoj veb stranici (Flekosteel) strogo je na sopstveni rizik. Flekosteel neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i/ili štetu u vezi sa korišćenjem naše veb stranice.

Sa naše veb stranice možete da posetite druge veb lokacije prateći hiperveze do takvih spoljnih veb lokacija. Iako se trudimo da pružimo samo kvalitetne veze do korisnih i etičkih veb lokacija, mi nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom ovih veb lokacija. Ove veze do drugih veb lokacija ne podrazumevaju preporuku za sav sadržaj na tim veb lokacijama. Vlasnici sajtova i sadržaj mogu se promeniti bez prethodne najave i mogu se pojaviti pre nego što imamo priliku da uklonimo vezu koja je možda postala „loša“.

Imajte na umu i da kada napustite našu veb stranicu, druge veb stranice mogu imati drugačija pravila o privatnosti i uslove koji su van naše kontrole. Obavezno proverite Pravila o privatnosti ovih veb lokacija kao i njihove „Uslove korišćenja usluge“ pre nego što se uključite u bilo koji posao ili otpremite bilo koje informacije.

Saglasnost

Korištenjem naše veb stranice, ovim se slažete sa našim odricanjem od odgovornosti i prihvatate njegove uslove.

Ažuriranje

Ako ažuriramo, izmenimo ili unesemo bilo kakve izmene u ovaj dokument, te promene će biti vidljivo objavljene ovde.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.